به گزارش خبرنگار مهر، امرالله عباسی ظهر سه شنبه در همایش نقش کارآفرینی در توسعه استان گلستان که به مناسبت روز کارآفرینی برگزار شد، با بیان این که در بحث توانمندی نیروی انسانی همچنان در استان ضعیف هستیم، گفت: قدرت تشکل کارگری قدرت چانهزنی در وضع قوانین را افزایش میدهد و در استان گلستان بر این اساس به دنبال افزایش تشکلهای کارفرمایی بوده و هستیم.
عباسی در ادامه بیان کرد: یکهزار و ۶۰۰ دانشآموخته رشتههای عمران و معماری به عنوان مهندس ایمنی در گلستان استخدام خواهند شد و هم اکنون چهار طرح را در استان در راستای بهبود فضای کسب و کار دنبال میکنیم.
وی تصریح کرد: طرح کارورزی را در استان گلستان به صورت پایلوت در حال اجراست تا نیروی ارزان قیمت که تحت پوشش قوانین تامین اجتماعی نیست را به کارآفرینان معرفی کنیم.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان با بیان اینکه طرح تکاپو در استان گلستان اجرا میشود، افزود: با توجه به ۵۰ درصد ظرفیت روستایی استان در طرح تکاپو به دنبال استفاده از ظرفیت بومی محلی و توسعه آن هستیم.
وی با بیان اینکه کشاورزی در نرخ بیکاری تاثیر زیادی دارد، گفت: با بازنگری صورت گرفته در اشتغال واقعی استان گلستان نرخ بیکاری در استان گلستان در سال گذشته به سیزده و هشت دهم رسید.
کارآفرینی مستقیماً رشد اقتصادی در کشور را افزایش می دهد
یک کارآفرین برتز نیز در همایش نقش کارآفرینی در توسعه استان گلستان که به مناسبت روز کارآفرینی برگزار شد، اظهار کرد: کارآفرینی مستقیماً میتواند رشد اقتصادی را در کشور افزایش دهد.
فرخ قبادی تصریح کرد: کارآفرینان نه تنها کسب و کار ایجاد میکنند بلکه نوآوری، خلاقیت و رقابت را در جامعه افزایش میدهند.
کارآفرین برتر و صاحبنظر در حوزه اقتصادی گسترش کارآفرینی را از مهمترین عوامل رشد اقتصادی دانست و افزود: باید گسترش فرهنگ کارآفرینی و تشویق جوانان به کارآفرینی در جامعه شکل بگیرد.
قبادی با بیان اینکه کارآفرین ریسکپذیر بوده و از چالش فرار نمیکند، اضافه کرد: کارآفرین به دنبال این است که با موفقیت در کار جایگاه خود را اثبات کند.
کارآفرین برتر و صاحبنظر در حوزه اقتصادی خاطرنشان کرد: دولتها باید فعالیتهای کارآفرینان را تسهیل کنند و فضای کسب و کار را بهبود دهند.
قبادی با بیان اینکه همه کارآفرینان موفق نیستند، افزود: وقتی فضای کسب و کار نامساعد باشد همه به دنبال کار بیدردسر خواهند بود.
نظر شما